Van klein tot grootschalig,

Wij werken met plezier aan verschillende diensten.

Van Nieuwbouwprojecten en moderne veranda's tot aan renovatie van uw oude woning.

Wij gaan niets uit de weg !

Nieuwbouw.

Heeft u nieuwbouw-plannen? Wij gaan graag met u om tafel om te adviseren en ervoor te zorgen dat uw persoonlijke wensen realiseerbaar zijn. Wij denken met u mee, adviseren u, en kunnen U van architect tot oplevering van dienst zijn.

 


Renovatie.

Heeft U plannen met Uw huidige woning of bedrijfspand om deze een nieuwe stijl te geven.

Wij van Beelen Timmerwerken concentreren ons altijd op het behoud van Uw karakteristieken en details van Uw woning of bedrijfspand. Deze willen wij graag combineren met de hedendaagse, duurzame vernieuwingen.


Timmerwerkzaamheden.

Bij Beelen Timmerwerken bent U aan het juiste adres als het over klein en grootschalig timmerwerk gaat. Wij verzorgen timmerwerk voor Uw woning maar ook voor Hoveniers tot aan Utiliteitsbouw.

Wij willen onze passie en kwaliteit graag met U delen in Uw project.


Onderhoud.

Onderhoud van een woning is niet alleen van belang voor woongenot maar ook voor het behoud of vermeerdering van de woningwaarde of uw bedrijfspand. Denk aan het vervangen van kozijnen, het afhangen van nieuwe deuren, gezichtsbepalend houtwerk, dakgoten, boeidelen en dakkapellen maar ook kleinere, incidentele werkzaamheden. Hiervoor kunt U bij Beelen Timmerwerken terecht, hierdoor behoud U de waarde van Uw woning en Uw woongenot.

 


Technisch Vastgoedbeheer.

Beelen Timmerwerken staat klaar voor U en Uw woningen en/of bedrijfspanden.

Wij verzorgen allen gebreken en onderhoudwerkzaamheden aan Uw panden, Ook voor maandelijks onderhoud en storingsdienst kunnen wij van Beleen Timmerwerken U van dienst zijn.